Γιατί ο Mikeius είναι για τον πούτσο ?

Γιατί ο Mikeius είναι για τον πούτσο και γιατί ξεπουλήθηκε ?
Σε αυτό το άρθρο σκοπεύω να βγάλω όση χολή μπορώ για τον Μιχαλάκη-που μάλλον, αντί για μυαλό, κουβαλάει σκατά στην κεφάλα του-επομένως θα σε παρακαλούσα, σε περίπτωση που είσαι Groupie, να κλείσεις αυτό το θέμα γιατί το πιθανότερο σενάριο, εκτός από Groupie, να είσαι και 15χρονος Gangster του πληκτρολογίου που στάνταρ θα μου τα κάνει ζέπελιν.


Πότε ανακάλυψα τον Mikeius aka Faeenamalaka
Θυμάμαι, αρκετά χρόνια πριν, είχαμε αράξει για μία μπύρα με κάτι φίλους που είχα να δω καιρό.
Σε κάποια φάση και μετά από αρκετή ώρα κουβέντας, μου λέει ένας:
-Καλά μαλάκα πέθανα με το άρθρο του Faeenamalaka για τις γκόμενες !
τον κοιτάω απορημένος.. -Τι είναι αυτό του λέω ?
-Καλά ρε, δεν ξέρεις τον τύπο που ανεβάζει καφρίλες ? Στη φάση αυτή, μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα λες και ήμουν από άλλο πλανήτη(-ωπ κάτι μεγάλο παίζει εδώ και εγώ είμαι πολύ πίσω !)
-ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΝΕΙΣ !! μου λέει. - Κάτσε να σου δείξω..
Τέλος πάντων το βλέπω και για να μην σας τα πολυλογώ, έκλασα στα γέλια από τις πρώτες γραμμές. Ήταν κάτι το διαφορετικό ρε αδερφέ. Κάτι που έλειπε από το γαμημένο-μέχρι τότε-Ελληνικό Internet. Αυθεντικό γέλιο ρε φίλε. Διαβάζεις-ξεραίνεσαι στα γέλια, τέλος. Δε ζητάς κάτι άλλο.

Το ίδιο βράδυ, αράζω σπίτι και αρχίζω να διαβάζω και να στέλνω σε όλους μου τους γνωστούς τα άρθρα από το blog και αυτοί με τη σειρά τους το ίδιο, σε δικούς τους γνωστούς και πάει λέγοντας.
Έφτασα στο σημείο που είχα διαβάσει όλα του τα άρθρα και σε κάποιες φάσεις, μετά από καιρό, έμπαινα και τα ξαναδιάβαζα.. Το περίεργο είναι ότι όσες φορές και να τα διάβαζα, γέλαγα. Λες και τα διάβαζα πρώτη φορά.

Γιατί ο Mikeius είναι για τον πούτσο και γιατί ξεπουλήθηκε ?
Πάντα αναρωτιόμουν, μπαίνοντας στο blog του, πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να μην έχει διαφημίσεις ?
Στην αρχή οφείλω να ομολογήσω, ότι νόμιζα πως έβγαζε αρκετά λεφτά. Αλλά δεν ήξερα-αρκετά-πως λειτουργεί το Internet, τότε. Βλέποντας όμως ότι έχει ένα τεράστιο ακροατήριο σκεφτόμουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχει εκμεταλλευτεί. Αυτή η δυνατότητα σου δίνεται 1 στο 1.000.000.. Να χτίσεις δηλαδή ένα τόσο μεγάλο, καθημερινά αυξανόμενο και σταθερό κοινό.

Μετά από κάποιο διάστημα οι αναρτήσεις άρχισαν να μειώνονται. Ο κόσμος διψούσε για άρθρα αλλά τίποτα. Μία ήταν φαντάρος, μία κάτι έγινε, μία το ένα, μια το άλλο, αλλά καθημερινά ο κόσμος αυτός, έμπαινε στο blog για να δει αν υπάρχει ανανέωση ή έστω να διαβάσει κάτι από τα παλιά.



Μετά από κάποιο διάστημα πάλι, αν θυμάμαι καλά, σκάει η ανακοίνωση του ΜΠΡΑΦ. Και λέω νταξ, κομπλέ, του αξίζει. Εφόσον είπε κι όλας ότι δεν θα το παρατήσει, όλα καλά.

Έλα όμως που ΔΕΝ. Ο Mikeius το παράτησε, ξεπουλήθηκε και προτίμησε τα 12χρονα (που τώρα  φαντάζομαι με την κοινή λογική είναι 15χρονα) για κοινό, παρά αυτούς που τον ανέδειξαν. Γιατί όπως και να το κάνεις, εμείς σε κάναμε αυτό που είσαι ρε μαλάκα. Δε μπορείς να το αρνηθείς, αν και δε νομίζω πως ποτέ το αρνήθηκες.

Η αρχή είχε γίνει. Τα 12χρονα ξετρελάθηκαν με το πρώτο βίντεο, έμαθαν να βρίζουν underground και η όλη φάση ΓΑΜΟΥΣΕ... γι αυτούς.
Εγώ δεν ξετρελάθηκα. Δε θυμάμαι το πρώτο επεισόδιο ΜΠΡΑΦ, αλλά θυμάμαι ότι ήταν ένα από τα άρθρα που είχα διαβάσει στο blog και γι αυτό δε με ενθουσίασε τόσο.

Αλλά οκ... Είπα: -Πρώτο βιντεάκι είναι. Ε, του πούστη, θα βγάλει και κανένα άρθρο.
Άργησε λίγο, αλλά μετά από καιρό και 3-4 ΜΠΡΑΦ αργότερα, τελικά έβγαλε... 2 ή 3 άρθρα.. και αυτά για τον πούτσο καβάλα... χμμμ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΥΤΕΛΟ. Μας έκανες και χάρη γαμώ τον κώλο σου.

Φαντάζομαι ότι το σκηνικό της συνεργασίας με το Lab έγινε σε φάση...
Σχόλια Lab σε άρθρο:
-Θέλουμε συνεργασία. Επικοινώνησε μαζί μας.
Μετά από μία 5λεπτή κουβέντα "έδωσαν τα χέρια" και όλα κομπλέ. Γιατί αν έγινε διαφορετικά και το σκεφτόσουν κανα μήνα, είσαι τέρμα χαζός ρε φίλε !

Πως γίνεται να παρατάς ένα τέτοιο κοινό ? Τι νόμιζες ? Ότι με τη μαλακία που πας να αρχίσεις θα σε ακολουθήσουν όλοι ? ούτε το 1/100 δε σε ακολούθησε. Ή μάλλον, για να το διορθώσω, ούτε το 1/100 από αυτούς δε σε ακολουθεί μέχρι σήμερα. Γιατί στην αρχή είναι λογικό από περιέργεια και μόνο, να δουν τα πρώτα επεισόδια. Μετά όμως έρχεται η βαρεμάρα. Και η βαρεμάρα στη δική σου περίπτωση δεν παλεύεται. Είσαι βαρετός άνθρωπος. Και αυτό είναι άσχημο. Είσαι άνθρωπος που δε σκέφτεται.

Θα σου δώσω το πιο απλό παράδειγμα.. Τι θα μπορούσες να κάνεις δηλαδή αφού κυνηγάς-ξεκάθαρα-τα λεφτά. Κρατάς το Blog. Ανεβάζεις άρθρα. Έχεις ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κοινό πλέον, που σημαίνει πολλά έσοδα από τις διαφημίσεις, εφόσον το blog σου είναι πολύ ψηλά, κάνεις και τη μαλακία που θες να κάνεις (ΜΠΡΑΦ ΚΛΠ) με μέτρο και είσαι μάγκας, σωστός και κύριος. Και εσύ είσαι ευχαριστημένος αλλά και όσοι σε ακολουθούν.

Τώρα έχεις φτάσει σε ένα σημείο να μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ από τα δύο. ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Και βέβαια τώρα και τα παιδάκια(στην κυριολεξία) έρχονται στη θέση μας. Περιμένουν δηλαδή σαν αγάμητες παρθένες, τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο-πότε θα βγάλεις εσύ βιντεάκι.
Στη δικιά μας περίπτωση (των άρθρων δηλαδή) τα πράγματα ήταν πιο πολιτισμένα. "ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΑ ΑΡΘΡΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ" και τέλος. Τώρα... "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΦ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ?", "ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΑΝΕ ΒΓΑΛΕ ΜΠΡΑΦ ΜΗ ΣΕ ΣΠΑΣΩ", "ΒΓΑΛΕ ΜΠΡΑΦ ΜΠΡΑΦ ΜΠΡΑΦ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ" και spam κλάψα γαμω τα σπίτια τους

Τώρα, θάψε το σενάρια, ANT1(γελάω) και διάφορες άλλες μαλακίες χωρίς λόγο ύπαρξης, για τους πολλούς. Γιατί στα παιδάκια, δώσε προς το παρών όσο σανό θες, αλλά κάποτε θα μεγαλώσουν κι αυτά.

Σε ένα μόνο πράγμα μπορώ να σε παραδεχτώ. Στο ότι λες, "Ναι, πλέον βγάζω λεφτά από αυτό που κάνω και ζώ από αυτό, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα το κάνω για πάντα". Και το λέω αυτό γιατί με εκνευρίζει το γεγονός ότι πολλοί "Έλληνες youtubers"(μη γαμήσω... ταράζομαι και δε μπορώ να στρίψω) όταν τους ρωτάνε.. "Βγάζεις λεφτά ?" απαντάνε όλοι κάθετα "ΟΧΙ". Τι όχι βρε παλιόπουστα ? Και φυσικά αναφέρομαι στον κολλητό σου.. Τον "Ray William Johnson made in China", τον Jeremy (Και όχι μόνο..).. Το παιδί με τις δολοφονικά χιουμοριστικές ατάκες δημοτικού.

Το κεφάλαιο MADOX δεν θα το αναλύσω, γιατί στα αρχίδια μου κι όλας ! Δε με ένοιαξε και ποτέ από τη στιγμή που γέλαγα.

Τέλος πάντων. 
Για το τέλος θα σας αφήσω με μία τύπου-ερωτική εξομολόγηση προς τον Μιχαλάκη
Μιχαλάκη, αγαπημένε μας κάφρε-νάνε. Γύρνα πίσω στο κοινό σου. Χέσε τα παιδάκια στα μουτσούνια και έλα πίσω.

Με αγάπη και εκτίμηση. Γαμώ τον Mikeius

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου